GÖKTEPE BELEDİYESİ TÜM YEREL SEN İLE TOPLU SÖZLEŞME İMZALADI

yorumsuz
GÖKTEPE BELEDİYESİ TÜM YEREL SEN İLE TOPLU SÖZLEŞME İMZALADI

Binlerce yıllık bir tarihe tanıklık etmenin yorgunluğuyla, sırtını güney toroslara yaslamış, biraz unutulmuşluğun ve belki de yalnızlığa terk edilmişliğin hüznüyle, gurbete gidenlerin ardından bakan , bir gelen var mı, bir haber var mı diye uzakları seyreden, Anadolu bilgesi gibi bir kasaba. Yanık bir Anadolu türküsü tadında, mistik manzaralı, şirin mi şirin bir belde Karaman İli’ne bağlı Göktepe Belediyesi’nde sözleşme yeniledik.Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Sekreteri Mücahit DEDE,Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Dr.Hakan KIRAN,Genel Sekreter Arap MUCUR,Örgütlenme Genel Sekreteri Yılmaz BAKIR‘ın katılımıyla düzenlenen törende belediye adına Belediye Başkanımız Sn.Osman TALAY  ve çok sayıda memur ve çalışan katıldı.Genel Başkan Dr.Hakan KIRAN sözleşmeler sürecinde emekten yana tavır alan belediye yönetimi ve tüm çalışanlara teşekkür ederek hayırlı olsun dedi.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+

Eklenme Tarihi: 21 Haziran 2017