KAMUOYUNA ÖNEMLE DUYURULUR

yorumsuz
KAMUOYUNA ÖNEMLE DUYURULUR

Son zamanlarda bazı sahte sosyal medya hesapları ile Belediyemizi ilişkilendiren yayınlar dolayısıyla bazı hususlarla ilgili olarak aşağıdaki açıklamaların yapılması zarureti ortaya çıkmıştır.

Son zamanlarda sahte Sosyal Medya hesapları ve internet üzerinden satışı yapılan eklem ağrılarını tedavi ettiği iddia edilen burlumbuş otu adı altında satışı yapılan ilacın Belediyemiz ile ilgisi bulunmamakta,dolandırıcı kişi veya  kişiler tarafından satılan, sağlık açısından da yararı olup olmadığını bilmediğimiz korsan,yasadışı ilaç hakkında Sarıveliler Cumhuriyet Başsavcılığına Belediyemiz adına suç duyurusunda bulunulmuştur.

Dolandırıcılık amacıyla yapıldığı anlaşılan bu tür girişimlere, vatandaşlarımızın hiçbir şekilde itibar etmemeleri gerekir.Vatandaşlarımızın Belediyemizin adını kullanarak satılan bu ilaca itibar etmemelerini rica ederiz.

Kamuoyuna Saygıyla duyurulur.

Osman TALAY