TORBALI VE GÖKTEPE RESMEN KARDEŞ

Torbalı Belediyesi ile Göktepe Belediyesi bugün kardeş kent protokolü imzaladı.

Yapılan protokole göre ikili ilişkilerin geliştirilmesi, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunulması, sanat, turizm gibi alanlarda projeler geliştirilmesi gibi alanlarda iki belediye kardeşlik yürütecek. Her iki kentin yöneticileri iki gün boyunca bir araya gelerek, Kardeş Kent Protokolü için görüş alışverişinde bulundular. Torbalı’da gerçekleşen görüşmeler sonrasında Göktepe’den gelen konuklar Torbalı Belediyesi yetkililerince belediye tesislerini gezdi. Torbalı’daki belediyecilik işleyişini yakından görüp, bununla ilgili notlar alan Göktepe Belediye heyeti, ilçeye hayran kaldıklarını ve belediye yatırımları ile yapılan tesislerin kendilerine de büyük örnek olduğunu ifade etti.

UYGUR: BİRLİKTE GÜZEL ŞEYLER YAPACAĞIZ

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, “İki kentin kardeşliğinden dolayı çok mutluyuz. Göktepe’ye göre daha büyük bir belediyeyiz. Daha büyük olduğumuz için de mutlaka küçük belediyelere sahip çıkmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Mutlaka birlikte çok güzel şeyler yapacağız. Hem Torbalı hem Göktepe için hayırlı olsun. Önümüzdeki süreçte belediyelerimiz için önemli çalışmalar yapacağımıza ve güzel bir işbirliği içerisinde olacağımıza inanıyoruz. Bizim teklifimi kırmadınız, buralara kadar geldiniz. İnşallah hepimiz için hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

Bu Yazıyı Paylaş! Facebook Twitter Google+

Bu konuyla ilgili yorumunuzu yazın